Expoziție de fotografie

În perioada 27 septembrie – 1 octombrie 2023 la Sala Studio a Teatrului de Stat Constanța (str. Ion Lahovari nr. 2A) și în perioada 15 octombrie – 30 noiembrie la  Biblioteca Colorată (Tomis Mall, et. 3), va fi organizată expoziția de fotografie „Khetanes – Împreună”. Seria de evenimente are loc în cadrul proiectului omonim organizat de Asociația Culturală Georgiana, finanțat prin Granturile SEE 2014-2021 în cadrul Programului RO-CULTURA, apelul „Sprijinirea inițiativelor culturale despre minoritatea romă”. Vernisajul va avea loc miercuri, 27 septembrie 2023, începând cu ora 18:30.

Timp de trei luni, fotograful Marian Adochiței a imortalizat persoane de etnie romă din localități ale județului Constanța în care există comunități de romi sau a realizat instantanee în timpul unor activități tradiționale ale etniei rome. În lunile septembrie, octombrie și noiembrie, 50 de fotografii de diferite dimensiuni vor fi expuse în foaierul Sălii Studio a Teatrului de Stat Constanța (în luna septembrie, pentru a fi văzute de public înainte și după cele 10 reprezentații ale spectacolului de teatru muzical), respectiv în spațiul expozițional de la Biblioteca Colorată – Tomis Mall, et. 3 (în lunile octombrie și noiembrie, pentru a fi văzute de public înainte și după cele 30 de reprezentații ale spectacolului de teatru de păpuși).

Accesul publicului la expoziția de fotografie va fi gratuit. Expoziția este realizată cu sprijinul Teatrului de Stat Constanța.

Proiect finanțat prin Granturile SEE 2014 – 2021 în cadrul Programului RO-CULTURA.
#eeagrants
#rocultura

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*