Astăzi, concomitent pe două posturi de televiziune, se difuzează în premieră filmul documentar „Gelem – Pe drumul istoriei”

Miercuri, 21 iunie 2023, începând cu ora 20:30, la Biblioteca Colorată din Tomis Mall a avut loc evenimentul de vizionare în avanpremieră a filmului documentar „Gelem – Pe drumul istoriei”, produs în cadrul proiectului „Khetanes – Împreună”.

Filmul prezintă fragmente din istoria comunității rome și promovează tradițiile, obiceiurile, portul popular și limba romilor din județul Constanța. La vizionare au fost prezenți membri ai echipei de proiect, realizatorii filmului, invitați din partea etniei rome din județul Constanța și membri ai echipei artistice a spectacolului de teatru muzical ce va fi produs în cadrul proiectului începând din luna iulie.

Filmul documentar „Gelem – Pe drumul istoriei” va fi difuzat în premieră, concomitent, pe posturile de televiziune Constanța TV și Tomis TV astăzi, joi, 22 iunie 2023, începând cu ora 18:00, urmând ca vineri să fie postat pe pagina de facebook a proiectului „Khetanes – Împreună” și pe website-ul www.khetanes-impreuna.ro.

Proiect finanțat prin Granturile SEE 2014 – 2021 în cadrul Programului RO-CULTURA.
#eeagrants
#rocultura

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*